Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
inalta-tensiuneLa data de 13.07.2012, Poliţia oraşului Boldeşti Scăeni a fost sesizată de către dispeceratul SNUAU 112, cu privire la faptul că E. Valentin, din oraşul Boldeşti Scăeni s-a electrocutat şi a solicitat ambulanţa.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că E. Valentin, împreună cu cumnatul său, B. Viorel au plecat de la domiciliu cu atelajul hipo al familiei şi s-au deplasat în cartierul Balaca din Boldeşti Scăeni, pe un câmp.
Ajungând în zona bărbatul s-a urcat pe o grămadă de cărămizi şi resturi de beton de la baza unui stâlp de beton, ce susţine o consolă metalică a separatoarelor electrice şi a apucat cu mâna un cablu electric în funcţiune, în scopul de a-l sustrage, moment în care a fost electrocutat şi aruncat la pământ.
La faţa locului s-a prezentat un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă Prahova, care i-a acordat primele îngrijiri medicale.
În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infractiunii de tentativă de furt
Back To Top