Categorie: Actual
politia_rutieraLa data de 18.07.2012, poliţiştii Secţiei nr. 1 Ploieşti au continuat acţiunile organizate in zona Halelor Centrale Ploiesti, in vederea opririi fenomenului infracţional, a depistarii persoanelor care practică comerţul ilicit stradal, în vederea prevenirii tâlhăriilor, cerşetoriei, furturilor din buzunare şi autoturisme şi în scopul prevenirii victimizării minorilor.
Pentru neregulile constatate oamenii legii au aplicat 13 sancţiuni contravenţionale în valoare de 5220 lei. Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de 13400 lei (255 kg afine, 43 kg ardei gras, 180 articole încălţăminte)

G. VASILE din Maneciu, a fost depistat pe Platoul Halelor Centrale in timp ce comercializa 150 kg de afine, pentru care nu detinea acte de provenienta. Acesta a fost sanctionat contraventional conform Legii nr. 12/1990, iar cantitatea de afine oferita spre vanzare a fost fost ridicata in vederea confiscarii

D. MARIAN din Ploiesti a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară în care transporta 144 perechi articole incaltaminte sport si 36 perechi pantofi barbatesti fara a poseda documente de provenienta.
Acesta a fost sanctionat contraventional conform Legii nr. 12/1990, iar bunurile transportate au fost ridicate in vederea confiscarii.

R. LOREDANA din Valenii de Muntre a fost depistata in timp ce conducea un autoturism în care transporta 90 kg de afine, fara a detine documente de provenienta.
Aceasta a fost sanctionata contraventional conform Legii nr. 12/1990, iar bunurile transportate au fost ridicate in vederea confiscarii.

Back To Top