Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
De Sfântul Ilie, Preafericitul Patriarh Daniel, împreună cu un sobor de preoţi, au sfinţit Paraclisul Mănăstirii Caraiman cu hramurile "Schimbarea la faţă" şi "Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul, dar şi Centrul Social Pastoral "Sfânta Cruce", situat în incinta mănăstirii. Alături de sute de credincioşi, la această sărbătoare s-au aflat primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin şi viceprimarul oraşului, Nae Savel.

pf_danielEste de mentionat faptul ca noul Centrul Social a fost construit in mai putin de un an de zile si adaposteste zilele acestea 140 de copii aflaţi în tabăra "Alege Şcoala!", proiect finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Axa prioritara 2: "Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii", în parteneriat cu Patriarhia Română.

În cuvântul său de învăţătură, Preafericitul Patriarh Daniel a menţionat: "Avem mai multe sărbători astăzi şi mai multe motive de bucurie pentru că Mănăstirea Caraiman din Buşteni nu este doar o mănăstire care primeşte pelerini, ci şi o mânăstire care se ocupă de educaţia creştină a copiilor şi tinerilor care vin în aceste tabere, precum şi prin conferinţele care s-au organizat şi se vor organiza aici. (...) Mănăstirea Caraiman este o mănăstire misionară, care doreşte să promoveze credinţa ortodoxă. Dumnezeu să-i binecuvânteze pe cei care ne-au susţinut, mulţumesc domnului primar Emanoil Savin, domnului viceprimar Nae Savel care ne-au ajutat şi ne-au asigurat în continuare de tot sprijinul.

Este o sărbătoare nu numai a mănăstirii, ci şi a Mitropoliei noastre, a Munteniei şi Dobrogei şi reprezintă o cinste pentru oraşul Buşteni, pentru aceste înălţimi binecuvântate de Crucea de pe Caraiman."
După slujbă, Preafericitul Patriarh Daniel i-a acordat Stareţului Mănăstirii Caraiman, Părintele Protosinghel David Petrovici, "Ordinul Sanctus Stephanus Magnus, în semn de apreciere pentru contribuţia adusă la construcţia noilor edificii.
Back To Top