Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
politia-echipaj-autoPoliţiştii Secţiei 4 Ploieşti au fost sesizaţi ieri prin S.N.U.A.U. “112” de către conducătorul unui autotir, care a reclamat faptul că în timp ce se deplasa cu autovehiculul pe strada Fabricilor din Ploieşti, persoane necunoscute i-au deschis obloanele de la containerul pe care îl transporta şi au sustras mai multe cutii în care se aflau rulmenţi industriali.

Echipa operativă care a demarat cercetările, a stabilit că după ce a încărcat un container cu mai multe cutii în care se aflau rulmenţi, N. Daniel, conducătorul autotirului, a părăsit sediul societăţii comerciale de unde a încărcat, având ca destinaţie portul Constanţa.

Întrucât nu cunoştea drumul de ieşire din oraş, a ajuns pe strada Fabricilor din Ploieşti, unde la trecerea de cale ferată, suspecţii i-au deschis obloanele ce închideau containerul, au pătruns în interior şi au descărcat 11 cutii în care se aflau rulmenţi industriali.

În urma verificărilor efectuate în zonă, poliţiştii au identificat principalii suspecţi de comiterea faptei, aceştia fiind  doi tineri domiciliaţi în zonă.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Secţiei 4 Poliţie Ploieşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Back To Top