Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

amenda-politieÎn ziua de 20.07.2012, Serviciul de Investigare a Fraudelor a organizat o acţiune în vederea protejarii populaţiei împotriva activităţilor comerciale ilicite.

Verificările au fost efectuate într-o piaţă agroalimentară din zona Gării de Sud a municipiului Ploieşti, ocazie cu care au fost identificaţi mai mulţi agenţi economici care desfăşurau activităţi de comerţ cu legume şi fructe fără respectarea legislaţiei în vigoare, fiind constatate diferenţe cantitativ-valorice între stocurile scriptice şi cele faptice.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 11.500 lei, totodată fiind confiscată cantitatea de 400 kg fructe, din care 300 Kg pepeni, în valoare totală de 10.780 lei.


Exemplu:

Un comerciant a fost depistat în timp ce oferea spre vânzare cantitatea de 185 Kg pepeni fără a avea documente legale de provenienţă. Întreaga cantitate de pepeni a fost ridicată în vederea confiscării, fiind aplicată măsura sancţionării contravenţionale.


  • Poliţiştii Secţiei 1 Ploieşti au continuat acţiunile organizate în zona Halelor Centrale Ploieşti, în vederea depistării persoanelor care practică comerţul ilicit stradal, prevenirii tâlhăriilor, cerşetoriei, furturilor din buzunare şi autoturisme.

Astfel, a fost constatată comiterea unei infracţiuni, au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.560 lei, fiind confiscate bunuri în valoare de 7.120 lei.

Exemple:

C. Elena a fost depistată în timp ce oferea spre vânzare articole de îmbrăcăminte ce aveau inscriptionate diverse marci consacrate, fără a deţine certificat de conformitate eliberat de firmele producătoare sau reprezentanţii legali ai acestora pe teritoriul Romaniei.

Femeii i-a fost întocmit dosar penal, iar bunurile ce au facut obiectul infracţiunii au fost ridicate în vederea confiscării.

C. Robert a fost depistat în timp ce transporta cu un autoturism 700 fire de garoafe, fără a poseda documente de provenienţă pentru acestea. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, iar bunurile transportate au fost ridicate în vederea confiscării.

  • G. Tudor a fost depistat pe Platoul Halelor Centrale în timp ce comercializa 30 de seturi de pungi confectionate din PVC, fără a deţine documente de provenienţă pentru acestea. Şi el a fost sancţionat contravenţional, iar pungile au fost ridicate în vederea confiscării.
Back To Top