Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

jandarmiMarţi 24 iulie., un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploieşti, în jurul orelor 17.50, s-au sesizat despre faptul că în zona „Păltiniş”, din mun. Ploieşti, jud. Prahova o persoană de sex femeiesc, desfăşura activităţi suspecte în sensul că atrăgea diferite persoane pentru a obţine bani în schimbul unor activităţi de ,,ghicit’’.

Echipajul de jandarmerie a procedat la interceptarea persoanei în cauză stabilind că se numeşte P. R. de 25 ani din Piteşti Argeş. Aceasta a fost surprinsă imediat după ce înşelase o tânără de 22 de ani din Ploieşti, solicitându-i în schimbul serviciilor prestate suma de 71 lei.

Celei în cauză i s-au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, riscând o pedeapsă cu închisoarea de la 3-15 ani. Persoana în cauză şi dosarul cu acte de constatare a fost predată Secţiei nr. 2 Poliţie Ploieşti, fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, urmând a fi prezentată în faţa parchetului de pe lângă judecătoria Ploieşti.

Back To Top