Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

tigari-de-contrabandaMarţi 24 iulie a.c., un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploieşti, în jurul orelor 19.30, s-au sesizat despre faptul că la supermarketul Metro, o persoană de sex bărbătesc cu vârsta de aproximativ 25 ani, a trecut de casa de marcat a magazinului mai sus menţionat fără să achite mai multe pachete de ţigări.

Echipajul de jandarmerie a procedat la interceptarea şi legitimarea celui în cauză, stabilind că se numeşte: D. I. de 25 ani din Bucureşti.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că persoana în cauză a mers la magazinul Metro pentru a-şi face cumpărăturile şi odată ajunsă în dreptul casei de marcat, a trecut fără să achite respectiva cantitate de ţigări, fiind observată de către agenţii de pază pe camerele de supraveghere.

Bunurile sustrase au fost evaluate la suma de 1352 lei, celui în cauză fiindu-i întocmite documente de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,furt calificat’’, riscând o pedeapsă cu închisoarea de la 3-15 ani.

Dosarul cu documentele întocmite urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Back To Top