Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

A7 Ploiești - Buzău
Categorie: Actual
  • Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a vizitat, luni, șantierele A7 Autostrada Moldovei, anunțând că stadiul de execuție este de 40% pe primele două loturi pe care se lucrează între Ploiești și Buzău, iar procentul trebuie să crească rapid în următoarele săptămâni.
  • Acesta și-a menținut declarațiile potrivit cărora pe aceste porțiuni trebuie să se poată circula în octombrie.

Ministrul a anunțat care este stadiul lucrărilor pe primele două loturi A7 Ploiești - Buzău, între Ploiești (Dumbrava) și Mizil, respectiv Mizil - Pietroasele, anunțând totodată că la 1 martie încep lucrările și pe lotul al treilea, până la Buzău. 

„Suntem undeva, hai să spunem, în jurul la 45%. Sigur, aici fiecare îşi face, să zicem, propriile calcule. Pe mine mă interesează următorul lucru. Ca în perioada următoare, şi vorbesc de ambele loturi, în perioada următoare, însemnând aşa, finalul lunii martie trebuie să ajungă în jur de 55%, finalul lunii aprilie trebuie să ajungă la 65%. Că depăşesc acest 55% şi va fi 56 - 57%, foarte bine. Prima bornă importantă, din punctul nostru de vedere este finalul lunii martie - 65% pe ambele loturi, cel puţin 65% astfel încât să ne putem ţine de termenele pe care le-am asumat prin contract. (...) Faţă de ultima dată când am fost aici, în sfârşit s-a clarificat şi lotul 3 spre Buzău, dacă nu mă înşel, undeva acum, în martie, în 1 martie se intră şi se încep lucrările şi pe lotul 3. (...) Eu sunt optimist din fire şi, la cum i-am văzut, sunt convins că se va respecta acest termen de octombrie. Mă interesează - şi chiar, uite, spun public acest lucru, chiar şi dacă pot fi daţi în circulaţie, nu ştiu, primii cinci kilometri de la o descărcare la alta, orice asemenea abordare va găsi din partea CNAIR şi a mea un răspuns favorabil, fiindcă orice kilometru care e dat în circulaţie, chiar dacă nu e recepţionat tot lotul, dacă poate fi dat în circulaţie de la o descărcare la alta, acel lucru eu îl încurajez să fie făcut, fiindcă reduce din disconfortul celor care se află în trafic”, a declarat Grindeanu.

Citiți și: MINISTRUL TRANSPORTURILOR SE DECLARĂ OPTIMIST CU PRIVIRE LA REALIZAREA CENTURILOR COMARNIC ȘI BUȘTENI-AZUGA

Acesta a ținut să sublinieze că pe porțiunea pe care lucrează constructorul prahovean Coni „sunt undeva la 80% pe ceea ce aveau ei de făcut. Îmi place să spun acolo unde lucrurile merg bine. Eu chiar vreau să-i felicit şi îi felicit public pentru modul în care au gestionat lucrurile pe kilometri pe care îi au dânşii în administrare. Mă aştept ca aceste termene, aşa cum am vorbit şi cu asocierea de pe primul lot şi cu compania bulgară care are diferenţa de pe lotul 2 ca aceste termene pe care le-am spus mai devreme să fie respectate”.

Citiți și: PRIMELE TRONSOANE DIN A7 PLOIEȘTI - BUZĂU AR TREBUI SĂ FIE GATA ÎN ACEST AN. MINISTRUL TRANSPORTURILOR MERGE, LUNI, PE ȘANTIERELE DIN PRAHOVA

 

Back To Top