Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
KosonDouă monede dacice din aur de tip Koson, furate din situl arheologic Sarmizegetusa Regia, în perioada 1998-2007, au fost recuperate, la Dublin, de procurorii Parchetului Curţii de Apel Alba-Iulia şi vor fi repatriate în cursul acestei zile, 27 iulie, în România. Surse oficiale au declarat că monedele vor intra în colecţia Muzeului Naţional de Istorie.

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba-Iulia au recuperat, ieri, cele două  monede din aur de tip Koson (43-42BC), acţiunea datorându-se cooperării judiciare cu autorităţile din Republica Irlanda. Monedele au fost indisponibilizate după expunerea la o licitaţie publică ce a avut loc în februarie 2011, organizată de o casă de licitaţii din Dublin.    
Faptul a declanşat, ulterior, un proces judiciar complex ce a avut loc în faţa instanţelor irlandeze, având ca obiectiv stabilirea apartenenţei juridice şi restituirea monedelor statului român.
Istoricii confirmă că monedele recuperate fac parte din singura emisiune dacică de aur, având pe revers legenda scrisă cu litere greceşti - Kosen.
Back To Top