Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

AUR
Categorie: Actual
  • Luni, la sediul Camerei de Comerț și Industrie, a avut loc Conferința „Antreprenori pentru Prahova de mâine”.
  • Evenimentul a fost organizat de Filiala oamenilor de afaceri AUR.

Conferința a fost condusă de către Mohhamad Murat, iar printre invitați s-au numărat Marius Lulea, prim vicepreședinte AUR, Mugur Mihaiescu, coordonator AUR Olt, Adrian Axinia, deputat AUR Prahova, Akkaya Felicia, profesor și psiholog, Alexandru Anghel, coordonator AUR Câmpina, și Alexandru Ștefan, președinte Filiala oamenilor de afaceri AUR Prahova.

„Acest eveniment a fost unul interactiv, în care cei 120 de participanți au putut să își expună problemele cu care se confrunta în domeniile lor de activitate și s-au prezentat și găsit soluții pentru aceste probleme. Ținând cont de reușita acestei ințiative, în perioda următoare astfel de evenimente vor avea loc frecvent, deoarece mediul de afaceri este important în economia României, și problemele cu care antreprenorii se confruntă trebuiesc identificate astfel încât soluțiile cele mai bune să poată fi oferite”, se arată într-un comunicat al Filialei oamenilor de afaceri AUR Prahova.

Citește și Tariful la gigacalorie pentru luna aprilie, aprobat de Consiliul Local Ploiești

 

Back To Top