Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Tzancă Uraganu permis viteza
Categorie: Actual
  • Manelistul Tzancă Uraganu a rămas pieton după ce, aseară, polițiștii care acționau pe A3 București - Ploiești l-au înregistrat conducând cu 159 km/oră pe o porțiune în care limita maximă de viteză este de 100 km/oră.

Tzancă Uraganu a fost amendat, anunță Antena 3 CNN. De asemenea, dreptul acestuia de a conduce a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile. 

Cazul a fost relatat și într-o informare publicată astăzi de IGPR:

tzanca viteza2„La data de 20 februarie 2024, ora 22.07, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat pe Autostrada A3 București – Ploiești, la km 10, din direcția Ploiești către București, un autoturism, condus de către un bărbat.

tzanca viteza1Acesta circula pe autostrada A3 cu 159km/h, pe un sector de drum pe care limita maximă admisă de viteză este de 100 km/h.

În cauză, a fost aplicată o sancțiune contravențională cu amendă de 1.485 de lei, fiind luată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule, pentru 90 de zile”, anunță Poliția Română.

Citiți și: FRATELE LUI TZANCĂ URAGANU, VIZAT DE PERCHEZIȚIILE DIN PLOIEȘTI. S-AR FI DAT DREPT PREOT, CA SĂ ESCROCHEZE OAMENII CU PROBLEME

 

Back To Top