Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

adormirea-maicii-domnului_1De astăzi, 1 august, creştinii ortodocşi intră post, până pe 15 august, când este prăznuită „Adormirea Maicii Domnului”.

Se spune că Postul Sfintei Mării sau „postul lui August”, este rupt din Postul Mare, singura zi în care se poate mânca peşte şi se poate bea vin fiind cea de 6 august, în care este sărbătorită Schimbarea la Faţă a Domnului (mare praznic de hram la mănăstirea Suceviţa). În această perioadă, nunţile sunt interzise cu desăvârşire.  
Momentul Adormirii Fecioarei Maria nu este consemnat în Sfânta Scriptură, dar mărturia lăsată de Dionisie Areopagitul adevereşte că Fecioarei Maria i-a fost descoperit momentul morţii, al adormirii sale, iar Apostolii care erau în diferite ţări spre a împlini misiunea de propovăduire au fost aduşi pe nori la sicriul Maicii, unde au săvârşit rugăciuni şi cântări până în momentul îngropării ei în satul Ghetsimani.

Originea postului Sfintei Mării trebuie căutată, probabil, prin secolul al V-lea, când cultul Maicii Domnului a început a cunoaşte o dezvoltare mai mare şi când sărbătoarea Adormirii ei a început a căpăta o mai mare importanţă.
Back To Top