Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

vaccin-copiiDupă ce, recent, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au transferat, prin ordin al ministrului de resort, vaccinarea elevilor în sarcina medicilor de familie, se pare că vor reveni asupra deciziei, în urma discuţiilor cu ministrul Vasile Cepoi.

Transferarea campaniilor de vaccinare a elevilor de la şcoli la medicii de familie a fost intens combătută de către reprezentanţii Colegiului Medicilor din România, dar şi de către organizaţiile doctorilor. „Nu este o decizie bună şi am susţinut asta chiar în faţa ministrului Sănătăţii. Pe de o parte, numeroşi copii nu vor veni la vaccinare pentru că aşa vor considera ei, pe de altă parte noi nu avem posibilitatea să anunţăm şi să convingem să vină la vaccinare sute de copii. Drept urmare, atunci ar exista riscul ca o generaţie să rămână neimunizată. Noi ne-am întâlnit recent cu ministrul Sănătăţii, care s-a arătat deschis la sugestiile noastre ca vaccinarea din şcoli să rămână în şcoli, acolo existând posibilitatea de anunţare şi imunizare a cât mai mulţi dintre elevi, aşa cum este normal”, ne-a declarat dr. Simona Schnelbach, preşedintele Colegiului Medicilor Prahova.

Diminuarea numărului celor imunizaţi ar putea creşte riscul de îmbolnăvire şi de apariţie a unor epidemii, aspect din cauza căruia ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, a promis revenirea asupra deciziei de transferare a vaccinărilor la medicii de familie. Decizia de mutare a vaccinărilor din reţeaua de medicină şcolară în cabinetele de medicină primară a fost operată prin modificarea schemei de vaccinare începând cu 1 iulie, urmând să se aplice efectiv din toamnă, odată cu începerea anului şcolar 2012-2013.

Vom reveni cu amănunte în ceea ce priveşte calendarul campaniilor şcolare de vaccinare pentru anul 2012-2013.
Back To Top