Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
sabieIeri după amiază, în jurul orei 15.10, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Ploieşti, în timp ce acţionau pe strada Gheorghe Doja din municipiu, au oprit pentru control în sensul giratoriu din zona Halelor Centrale, un autoturism înmatriculat în judeţul Sibiu, proprietatea unei societăţi comerciale din Ploieşti.
La solicitarea poliţiştilor de a prezenta actele, conducătorul auto nu a putut prezenta documentele, declarând că  nu le are asupra sa.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat conducătorul auto stabilind că este vorba despre un tânăr de 26 de ani din Ploieşti.
Trecând la identificarea seriei de şasiu a autoturismului, care se află inscripţionată sub scaunul din dreapta faţă, poliţiştii au găsit în autoturism o sabie metalică care măsoară aproximativ 58 cm,.
Conducătorul auto a declarat ca sabia este proprietatea sa şi o transporta de la Bucov până la domiciliul său din Ploieşti, fiindu-i necesară pentru activităţi de măcelărie.
În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal, continuând cercetările pentru stabilirea provenienţei sabiei şi destinaţiei acesteia.
 
Aproximativ o oră mai târziu, poliţiştii din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene – D.N. 1 B, care acţionau în localitatea Albeşti-Paleologu, au oprit pentru control două autoutilitare înmatriculate în judeţul Vrancea şi conduse de N. Vasile si N. Bogdanel, ambele circulând în direcţia Buzău – Ploieşti.
Cele două autoutilitare transportau ovine.
În urma verificării documentelor, poliţiştii au stabilit că aceştia transportau animalele fără a deţine autorizaţie sanitar-veterinară pentru transportul de animale vii. Au fost înştiinţaţi reprezentanţii D.S.V.S.A Prahova, care au sosit la faţa locului şi au procedat la sancţionarea contravenţională a celor doi conducători auto pentru transportul animalelor vii cu autovehicule neautorizate sanitar-veterinar.
Toate cele 188 de animale au fost transportate într-un spaţiu special amenajat de carantină, situat în incinta unei societăţi comerciale din satul Albeşti-Muru
Ulterior, extinzând cercetările, la intrarea în clădirea unde îşi are sediul societatea comercială respectivă, pe un dulap din lemn, poliţiştii au găsit două arme neletale. Din verificările efectuate a rezultat că armele erau deţinute de unul din salariaţii societăţii, fără a fi deţinută autorizaţie legală.
Având în vedere cele constatate, poliţiştii au procedat la ridicarea celor două arme în vederea confiscării.
Angajatului i-a fost întocmit dosar penal pentru săvărşirea infracţiunii de deţinere fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.
Back To Top