Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

titularizareMâine, 2 august, 1.250 de candidaţi vor susţine proba scrisă a examenului de titularizare în 34 de centre de concurs. Este primul an în care acest examen este organizat de către instituţiile de învăţământ şi nu la nivel naţional, de către Ministerul Educaţiei prin Inspectoratele Şcolare.

După probele practice la examenul de titularizare din acest an, 1250 de candidaţi dintre cei 1350 înscrişi mai au dreptul să susţină proba scrisă. La nivelul judeţului Prahova, au fost stabilite 34 de centre de concurs, 16 dintre acestea organizându-şi individual examenul, celelalte şcoli din judeţ fiind arondate către 18 centre. Numărul posturilor titularizabile este de 265, iar alte 1121 de posturi scoase la concurs sunt netitularizabile. Cea mai mare concurenţă a fost îînregistrată, anul acesta, la disciplinele Limba şi Literatura Română, Matematica, Limba Engleză şi Georgrafie, dar interesul candidaţilor este crescut, ca în fiecare an, şi pentru posturile din învăţământul preşcolar şi primar. Examenul va începe la ora 10.00 şi va dura patru ore.

Back To Top