Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alerta vânt prahova interventii
Categorie: Actual
  • Județul Prahova se află, până la ora 18.00, sub cod portocaliu de vânt.
  • În zonele de deal și de câmpie, vântul suflă cu până la 85 km/oră, iar la munte, la rafală, viteza ajunge și la 120 km/oră.
  • În prima oră de avertizare, ISU Prahova a avut deja mai multe intervenții, în contextul fenomenelor meteo extreme.
  • Pompierii, dar și autoritățile locale au lansat avertismente pentru populație.

 „În contextul manifestării fenomenelor meteorologice prognozate pentru județul nostru, mai exact codul portocaliu de vânt puternic, sunt în desfășurare mai multe intervenții pentru degajarea copacilor căzuți pe carosabil sau peste cablurile electrice în Azuga, Bușteni, DN1 - Paralela 45, Berceni și municipiul Ploiești. Se intervine cu un total de 4 autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Atragem atenția cetățenilor că trebuie să sisteze activitățile desfășurate în teren deschis sau la înălțime, să închidă ferestrele locuinței și ale altor categorii de construcții, să evite adăpostirea sau trecerea în apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcțiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi ușor dislocate, precum și a imobilelor aflate în construcție”, au transmis reprezentanții ISU Prahova.

Vedeți AICI imagini din timpul intervenției derulate astăzi, pentru îndepărtarea unui copac căzut pe Bd. Independenței din Ploiești.

La rândul lor, reprezentanții SGU Ploiești au lansat un mesaj de avertizare pentru cetățeni, mai ales că au existat deja câteva incidente și pe raza municipiului, de la intrarea în vigoare a codului portocaliu de vânt. 

„Administrația Națională de Meteorologie, în ceea ce privește intensificările susținute ale vântului, cu viteze care depășesc 80km/h, facem apel la conducătorii/posesorii de autovehicule să utilizeze spațiile cu destinația de parcări și să nu lase mașinile în aferența zonelor populate cu arbori sau chiar în perimetrul acestora.

Deși societatea noastră a depus eforturi susținute, concretizate prin intervenții de îndepărtare a crengilor uscate și a arborilor degradați fiziologic din zonele verzi ale domeniului public, condițiile extreme necesită măsuri de prevenție.

Așadar, vă rugăm să evitați expunerea în apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, corturilor, schelelor etc.”, au transmis reprezentanții SGU Ploiești.

Citiți și: ANM A EMIS COD PORTOCALIU ȘI COD GALBEN DE VÂNT ȘI VIJELII

Back To Top