Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că astăzi, 2 aprilie, se impun restricții de trafic pe autostrăzile A2 București-Constanța și A3 București-Ploiești, dar și pe DN7, în județul Vâlcea.

 

Potrivit anunțului polițiștilor, astăzi se fac reparații ale părții carosabile pe autostrada A2 București-Constanța, pe tronsonul kilometric 22+100 de metri – 23+100 de metri, în localitatea Brănești din județul Ilfov, motiv pentru care sunt restricționate banda de urgență și prima bandă pe sensul către litoral.

Tot astăzi, până la ora 15:00, pe autostrada A3 București – Ploiești, pe sensul de mers către Ploiești, la kilometrul 47+850 de metri, pe raza localității Independența, județul Prahova, este restricționată banda nr. 1 pentru efectuarea unor lucrări asfaltice.

 

Se vor face, de asemenea, lucrări de reparații a carosabilului în județul Vâlcea, astfel:

- DN 7, pe tronsonul kilometric 221+300 de metri - 221+700 de metri, în afara localității Balota, se lucrează la reparații parapet, între orele 08:00 - 16:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale,  dirijată de piloți de circulație.

- DN 7A, pe tronsonul kilometric 43 – 47, în afara localității Voineasa, se lucrează la tăierea arborilor periculoși, între orele 08:00 - 16:00. Circulația rutieră se închide/deschide în reprize de maximum 20 de minute, fiind dirijată de piloți de trafic.

 

„Recomandăm reducerea vitezei în zona lucrărilor, semnalizarea intenției de schimbare a benzii de circulație și evitarea manevrelor periculoase!”

  • transmit reprezentanții IGPR

 

Citește și: NOILE CONDIȚII ÎN CARE PENSIONARII PLOIEȘTENI POT CIRCULA GRATUIT. TCE PLOIEȘTI A ÎNCEPUT ELIBERAREA LEGITMAȚIILOR

 

Back To Top