Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

incendiu ploiești
Categorie: Actual
  • Echipajele de urgență fac eforturi disperate pentru a resuscita un copil de 8 ani găsit în stop cardio-respirator într-un apartament de pe str. Mihai Eminescu din Ploiești.
  • Băiatul s-ar fi intoxicat cu fum în urma unui incendiu izbucnit în una dintre camerele locuinței.
  • Update. Echipajele de urgență au fost nevoite să declare decesul victimei.

„În urma cu puțin timp am fost solicitați să intervenim pentru localizarea și lichidarea unui posibil incendiu care s-ar fi produs într-un apartament din municipiul Ploiești, str. Mihai Eminescu. Imediat, la locul solicitării au fost mobilizate 2 autospeciale de stingere și o autospecială pentru descarcerare. Odată sosiți la locul indicat, pompierii au constatat ca incendiul se confirma, acesta manifestandu-se la mobilierul aflat în una din camerele apartamentului (situat la parterul blocului).

O persoană a fost găsită în stare de inconștiență, fiind extrasă și predată echipajului SAJ Prahova sosit în sprijin”, a anunțat ISU Prahova.

Citiți și: PLOIEȘTI. UN INCENDIU IZBUCNIT ÎN ZONA GĂRII DE NORD S-A EXTINS LA TREI CASE

Incendiul a fost lichidat fără a se impune evacuarea locatarilor. Din păcate, însă, victima este în stare critică. Potrivit primelor informații furnizate de Ambulanță, ar fi vorba despre un băiat de numai 8 ani, se pare intoxicat cu fum, aflat în stop cardio-respirator și pe care echipajele de urgență încearcă să-l resusciteze.

Update. Medicii au încercat să-l resusciteze pe copil timp de aproape 50 de minute, dar eforturile au fost în zadar, în final fiind pronunțat decesul victimei.

Update. „La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 12.30, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că pe strada Eminescu din municipiu ar avea loc un incendiu la o locuință, fiind posibil ca un copil să se afle în aceasta. În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că cele sesizate se confirmă, în imobil fiind găsit un minor de 8 ani căruia i s-au efectuat manevre de resuscitare, fără rezultat însă, fiind declarat decesul acestuia. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și distrugere din culpă”, a anunțat IJP Prahova.

Update. În urma cercetărilor la locul tragediei, pompierii au stabilit că incendiul ar fi izbucnit, cel mai probabil, din cauza unei candele.

Foto: ISU Prahova

Back To Top