Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
vasile-cepoiIntroducerea coplăţii în sistemul de sănătate a fost amânată cel puţin până la alegeri. Autorităţile române nu s-au angajat la niciun termen faţă de Fondul Monetar Internaţional, a explicat ministrului Sănătăţii, Vasile Cepoi.

Potrivit legii, stabilirea nivelului coplăţii trebuie stabilit în urma negocierilor cu asociaţiile profesionale şi cele ale pacienţilor, iar majoritatea reprezentanţilor acestor organizaţii se împotriveşte noului sistem de contribuţii l Sănătate, a explicat public, recent, ministrul de resort. Potrivit lui Vasile Cepoi, negocierile pentru stabilirea contribuţiilor vor începe în cursul acestei săptămâni, dar acesta se aşteaptă la dezbateri pe termen foarte lung. „Discuţiile anterioare cu delegaţia FMI erau ca în toamnă să fie introdusă coplata. Acum nu ne-am angajat la niciun termen, pentru că, din Parlament, legea a ieşit cu această prevedere, şi anume că nivelul taxei şi serviciile se stabilesc prin negociere şi, prin urmare, nu ne putem asuma niciun termen”, a explicat ministrul Sănătăţii, la finalul discuţiilor cu misiunea FMI.

Back To Top