Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ploieștean trădare sri
Categorie: Actual
  • Serviciul Român de Informații a furnizat detalii în legătură cu dosarul ploieșteanului anchetat de DIICOT pentru că ar fi spionat obiective militare și ar fi trimis informații unor diplomați din Ambasada Rusiei la București.

„În urma acțiunilor specifice ale Serviciului Român de Informații, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus, la data de 23.05.2024, reținerea unui cetățean român, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trădare.

Începând cu anul 2022, cetățeanul român a colectat informații cu caracter militar și a fotografiat tehnică militară de luptă și deplasarea personalului în proximitatea unor obiective militare românești sau aparținând NATO, amplasate pe teritoriul României. Informațiile colectate au fost transmise către diplomați din cadrul Ambasadei Federației Ruse la București.

Curtea de Apel București a dispus arestarea preventivă a cetățeanului român pentru o perioadă de 30 de zile”, precizează reprezentanții SRI.

Citiți și: ROMÂNUL ACUZAT DE TRĂDARE ESTE UN PLOIEȘTEAN CARE A VRUT SĂ CANDIDEZE LA PRIMĂRIA PLOIEȘTI

La propunerea Serviciului Român de Informații, un diplomat din cadrul Ambasadei Federației Ruse la București, care beneficia de informațiile furnizate de cetățeanul român, a fost declarat persona non grata de către Ministerul Afacerilor Externe.

Citiți și: UN DIPLOMAT RUS A FOST DECLARAT PESONA NON GRATA DUPĂ CE UN PLOIEȘTEAN A FOST ARESTAT FIINDCĂ AR FI SPIONAT, PENTRU RUSIA, OBIECTIVE MILITARE

În cadrul acestei acțiuni, Serviciul Român de Informații a cooperat cu Direcția Generală de Informații a Apărării din cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Back To Top