Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alerte inundații
Categorie: Actual
  • Meteorologii au emis cod galben de furtuni, pentru mai multe județe.
  • Până la miezul nopții, inclusiv pe râurile din Prahova, este valabilă și o avertizare de inundații.

Până la miezul nopții este valabil un cod galben de inundații, pe râurile din bazinele hidrografice Olt – afluenţii aferenţi sectorului aval confluenţă cu râul Lotru – amonte Ac. Ioneşti (judeţele: Vâlcea şi Argeş), Argeş – bazin superior, Dâmboviţa – bazin superior (judeţele: Argeş şi Dâmboviţa), Ialomiţa – bazin amonte S.H. Pucioasa, Prahova – bazin superior (judeţele: Dâmboviţa şi Prahova).

„Atenționarea Hidrologică vizează în principal fenomenele de scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale, care se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare pe unele râuri mici din judeţele Argeş şi Dâmboviţa”, potirivit mesajului transmid de hidrologi hidrologii.

În centrul, vestul și nord-vestul țării se vor produce vijelii. 

Citiți și: SPECTACOLE ȘI ATELIERE PE 1 IUNIE, ÎN FAȚA TEATRULUI „TOMA CARAGIU”

avertizare meteo hidro 25 mai„În zonele montane, în Crișana și local în Maramureș și Transilvania vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin intensificări ale vântului, vijelii (viteze în general de 55...65 km/h), averse, descărcări electrice și izolat grindină. În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor fi de 20...30 l/mp și izolat de peste 40 l/mp”, se arată în mesajul ANM. Un cod galben meteo este valabil până sâmbătă, la ora 22.00, în zonele amintite.

 

 

Back To Top