Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

scandal amenzi poliția localî
Categorie: Actual
  • O patrulă a Poliției Locale a nimerit, ieri noapte, în mijlocul unui conflict între doi indivizi.
  • Pentru că a avut un comportament agresiv față de echipaj, unul dintre ei a fost încătușat de polițiștii locali.
  • Cercetările au fost preluate de Secția 1.

Indivizii implicați în scandal au fost luați la întrebări de polițiștii locali aflați în zonă.

„În cursul nopții de 25/26 mai 2024, în jurul orei 02:45, polițiștii locali care efectuau serviciul de patrulare pe Bulevardul Republicii, în zona parcului Nichita Stănescu, au observat pe partea carosabilă, un autoturism cu luminile de avarie pornite și două persoane de sex masculin între care avea loc un conflict.

Polițiștii locali au intervenit în aplanarea scandalului dintre cei doi bărbați, pe care i-au scos de pe partea carosabilă, procedând totodată la încătușarea celui care se manifesta în mod agresiv, precum și la sancționarea acestuia conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice”, a anunțat Poliția Locală Ploiești într-o informare transmisă astăzi.

Citiți și: SCANDAL ÎNTR-UN AUTOBUZ TCE, PE TRASEUL 30. DOUĂ TINERE AU AJUNS LA POLIȚIE

La fața locului s-a prezentat și un echipaj din cadrul Secției de Poliție Urbană nr.1 Ploiești. Polițiștii au preluat persoanele în cauză, în vederea continuării cercetărilor.

Foto ilustrație

Back To Top