Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Nanu
Categorie: Actual

Candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Prahova, Virgiliu Nanu, și-a prezentat câteva din punctele programului său electoral.

„Vom sprijini construirea primului spital municipal de urgență.

Vom moderniza la standarde europene Maternitatea Ploiesti, prin echiparea corespunzătoare a tuturor sălilor de nașteri și a celor de operație. Sunt avute în vedere și spațiile destinate mamelor și nou-născuților.

Extindem Spitalul Județean de Urgență Ploiești, astfel încât secțiile existente în diferite locații din municipiul Ploiești să poată funcționa într-o singură clădire și vom înființa un heliport, extrem de necesar în cazuri de urgență medicală (SMURD).

Vom înființa Centrul Regional de Cardiologie, care să le vină în ajutor pacienților cu afecțiuni specifice.

Vom încheia un parteneriat cu municipiul Ploiești pentru finalizarea și extinderea zonei de locuințe din vecinătatea Spitalului Județean destinate specialiștilor din sănătate.

Vom extinde rețeaua de dispensare medicale și vom construi o nouă locație pentru Serviciul Județean de Ambulanţă.

Vom demara preluarea Unității de Asistență Medico-Socială Boldești-Scăeni de către Consiliul Județean și aducerea acesteia la cele mai înalte standarde pentru beneficiarii acestor servicii”, a transmis Virgiliu Nanu, candidat PSD la președinția Consiliului Județean Prahova.

CMF: 21240002

.

Back To Top