Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

flagrant consilier anaf ploiești
Categorie: Actual
  • Procurorii anticorupție au reținut, miercuri, pentru 24 de ore, două persoane, inclusiv o angajată a Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Ploiești, într-un dosar în care se fac cercetări pentru trafic de influență.

Potrivit DNA, cei doi inculpați au fost reținuți în urma unui flagrant.

„În perioada ianuarie – iunie 2024, inculpatul G.M., direct sau prin intermediul inculpatei Nae Nicoleta Lucia, ar fi pretins de la un om de afaceri (martor în cauză) suma totală de 60.000 euro din care a primit inițial 5.000 euro, pentru a-și trafica presupusa influență pe care ar fi lăsat să se creadă că ar avea-o asupra unor funcționarii publici din cadrul Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București și că-i va determina pe aceștia să dispună, cu încălcarea normelor legale în vigoare, radierea a două societăți comerciale ce aparțineau martorului și care înregistrau datorii la bugetul de stat.

În contextul menționat mai sus, la data de 04 iunie 2024, inculpatul G.M. ar fi primit de la martor suma de 20.000 euro, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante”, precizează procurorii.

Potrivit comunicatului DNA, Nicoleta Lucia Nae, cercetată pentru complicitate la trafic de influență, este consilier superior în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Ploiești.

Inculpaților li s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală, urmând ca aceștia să fie prezentați Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Citiți și: FLAGRANT AL PROCURORILOR DIICOT, ÎN PLOIEȘTI. UN BĂRBAT A FOST PRINS ÎN TIMP CE VINDEA CANABIS - VIDEO

Back To Top