Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

strada inchisa Emilie Zola
Categorie: Actual

 

• Strada Sublocotenent Erou Călin Cătălin - colț cu B-dul Republicii până la colț cu str. Emile Zola - zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ – intrarea B – și parcarea adiacentă vor fi închise în anumite interval orare, în zilele de 8, 9 și 10 iunie pentru buna desfășurare a alegerilor.

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat închiderea străzii Sublocotenent Erou Călin Cătălin (colț cu B-dul Republicii până la colț cu str. Emile Zola - zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ – intrarea B) și eliberarea parcării în ziua de sâmbătă, 8 iunie, între orele 14.00 – 18.00 și începând cu ziua de duminică, 9 iunie, ora 22.00, până luni, 10 iunie, ora 12.00, pentru asigurarea, în bune condiții, a transportului către/de la secțiile de votare a membrilor birourilor electorale și a materialelor necesare desfășurării Alegerilor europarlamentare și locale din anul 2024.

Biroul Rutier al Poliției Municipiului Ploiești și Poliția Locală Ploiești vor urmări respectarea acestei hotărâri.

CITEȘTE ȘI: ADOLESCENTĂ BĂTUTĂ DE TATĂL UNUI COPIL, ÎNTR-UN PARC DIN VESTUL PLOIEȘTIULUI

Back To Top