Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

nostalgie_perpetuaO expoziţie cu 22 de lucrări, preponderent portrete feminine, cai, câteva peisaje într-un colorit surprinzător poartă semnătura celebrului pictor ploieştean Valeriu Scărlătescu.

Începând de astăzi, 16 august, Galeria de Artă Ploieşti găzduieşte o nouă expoziţie de excepţie, semnată de Valeriu Scărlătescu. „O expoziţie în care tratez subiectul feminin surprins în ipostaze care înlătură măştile şi surprind profunzimea sufletului, arătându-ne o femeie sofisticată şi sigură pe ea. Peisajele reprezintă locuri dragi pictate cu rafinament cromatic”, a explicat artistul.

„Surprinzător prin faptul că la fiecare expoziţie vine cu noutăţi, rămânând fidel stilului inconfundabil. Compoziţii surprinzătoare şi proaspete care denotă un spirit creativ continuu”, a declarat Marcel Bejgu, preşedintele Uniunii Artiştilor Plastici Filiala Prahova.

„Un maestru care ne duce cu gândul la un alt artist român - Mircea Ciobanu, în a căror operă sunt aduceri aminte ale unor întâmplări din vremuri demult apuse, care merg până la începuturile creştinismului. Este martorul unui tip de viziune şi la fiecare expoziţie vine cu un plus. Această expoziţie nu este o retrospectivă pentru că artistul încă mai are ceva de spus”, a marcat în deschiderea vernisajului regizorul Mihai Vasile, invitat special al evenimentului.

Back To Top