Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
politia_rutieraPoliţiştii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Prahova, au organizat pe raza judetului, in data de 19 august 2012,  o acţiune pe linia prevenirii si combaterii şederii ilegale a străinilor, ocazie cu care au fost depistaţi cu şedere ilegală un cetaţean in varstă de 29 ani L.B. din Iordania şi un alt cetăţean M.N. in varstă de 32 de ani din Coasta de Fildes.
Străinii au intrat legal  in România dar au depaşit dreptul de şedere acordat prin viza de şedere cu 43, respectiv 28 de  zile.
Având in vedere cele constatate, celor doi cetateni straini le-au fost emise Decizii de Returnare prin care sunt obgaţi sa paraseasca teritoriul României in termen de 15 zile, iar cel din Iordania a cărui şedere ilegală depăşeşte 30 de zile, i s-a aplicat interdicţia de a intra in România pentru o perioadă de 6 luni.
Back To Top