Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

baschet_fotoliul_rulantCentrul de Training Regional Prahova al Fundației Motivation România organizează mâine, 24 august, o  demonstraţie de baschet în scaun rulant. Acţiunea se doreşte a fi o modalitate de îmbunătăţire a abilităţilor de viaţă independentă ale persoanelor cu dizabilităţi din Ploieşti.

Mâine, terenul de baschet din Parcul Tineretului (Sala Sporturilor) din Ploieşti va găzdui o acţiune mai puţin obişnuită. Şase utilizatori de scaun rulant vor face o demonstraţie de fair-play, mobilitate şi curaj, participând la o demonstraţie de baschet, începând cu ora 09.00.

Acţiunea este parte a proiectului Viaţa Independentă în Societate (VIS) pentru persoane cu dizabilităţi, finanţat de Municipiul Ploiești. Proiectul se derulează la 30 noiembrie 2012 şi are ca scop îmbunătățirea abilităţilor de viaţă independentă ale persoanelor cu dizabilităţi din Ploieşti.

Activităţile din cadrul proiectului se referă la evaluarea şi prescrierea de echipamente de mobilitate şi asistive adecvate pentru persoanele cu dizabilităţi, instruirea pentru viaţă independentă, sub îndrumarea unui instructor utilizator de scaun rulant, precum şi consiliere privind legea 448/2006.

De asemenea, se doreşte informarea comunităţii locale Ploieşti cu privire la problematica dizabilităţii.

Sportul în scaun rulant este parte a procesului de recuperare activă, pentru dobândirea abilităţilor de viaţă independentă şi, în același timp, un element important în integrarea socială a persoanelor cu dizabilităţi. Organizarea unor astfel de demonstrații contribuie la promovarea abilităţilor persoanelor cu dizabilităţi şi a egalităţii de şanse.

Tot în cadrul proiectului Viața Independentă în Societate (VIS) pentru persoane cu dizabilități, sunt organizate stagii de kinetoterapie pentru beneficiari din oraşul Ploieşti. Primul asemenea stagiu a debutat luni, 20 august şi se desfăşoară pe durata a două săptămâni, la sala de sport Motivation, sub îndrumarea unui kinetoterapeut cu experienţă în lucrul cu persoanele cu dizabilităţi.

Echipa multidisciplinară din Ploieşti a Fundaţiei Motivation România, Centrul de Pregătire pentru o viață independentă Ploiești, este alcătuită din experți în lucrul cu persoane cu dizabilități şi din persoane cu dizabilităţi, având în componenţă un coordonator, un kinetoterapeut, un instructor de viaţă independentă, utilizator de scaun rulant şi un lucrător social.

Back To Top