Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bac_2012Sesiunea a doua de bacalaureat a început cu acelaşi dezinteres faţă de examen din partea candidaţilor. Potrivit datelor de la Inspctoratul Şcolar Judeţean Prahova, la probele de competenţe din această săptămână, la care simpla prezenţă le asigura promovarea, au lipsit sute de elevi.

La Limba Română, s-au înscris 518 candidaţi, dintre care au absentat nemotivat aproximativ 100, la limbile străine s-au înscris 532 de candidaţi, iar proba de competenţe digitale au fost înregistraţi pentru examen 529 de copii.

Pentru susţinerea probelor scrise, care vor începe săptămâna următoare, sunt nu mai puţin de 6417 înscrieri. „Dintre cei 3200 de candidaţi prahoveni la cea de-a doua sesiune de bacalaureat, aproximativ 500 susţin toate probele examenului, pentru că mulţi ori provin din cei care au avut, în timpul primei sesiuni, situaţia neîncheiată, ori nu s-au prezentat, din motive personale, la prima sesiune. Restul s-a înscris la cel puţin una dintre probele care vor fi susţinute în această perioadă. Astfel, examenul scris la Limba Română figurează cu 1749 de înscrieri, cei mai mulţi candidaţi sunt la Matematică şi Istorie, respectiv 2916, iar la ultima probă, cea la alegere, avem 1752 de candidaţi înscrişi. Vom vedea câţi se vor prezenta şi câţi vor promova”, ne-a declarat Aurel Graur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova.

Prima probă scrisă, la Limba şi Literatura Română, va avea loc luni, 27 august. Marţi, 28 august,candidaţii vor susţine proba de Limba şi Literatura maternă,iar miercuri, 29 august este programată proba obligatorie a profilului. Ultima probă scrisă, cea la alegere a profilului şi specializării, va avea loc, vineri, 31 august.

Rezultatele preliminare vor fi afişate duminică, 2 septembrie, până la orele 16.00, după care candidaţii pot depune contestaţii dacă notele obţinute nu li se par corecte. Afişarea rezultatelor finale a celei de-a doua sesiuni de bacalaureat este programată pentru data de 5 septembrie la centrele de examinare din judeţ.

Potrivit datelor de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova, în cea de-a doua sesiune de bacalaureat desfăşurată anul trecut, s-au înscris 4400 de candidaţi, dintre care un sfert nici nu s-au mai prezentat, iar rata de promovabilitate a celor care au susţinut diverse probe ale examenului a fost de sub 16%.

La prima sesiune de bacalaureat din acest an, au participat 7066 de candidaţi dintre cei 7420 înscrişi, rata finală de promovabilitate, în urma contestaţiilor, fiind de 45,49%.


Back To Top