Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

apă
Categorie: Actual

Hidro Prahova, operatorul regional, a anunțat oprirea furnizării apei în mai multe localități din cauza lipsei precipitațiilor și consumului excesiv.

Operatorul regional Hidro Prahova a anunțat că va sista furnizarea de apă în mai multe localități, în anumite intervale orale. Pe lista localităților unde va fi sistată furnizarea de apă din cauza lipsei ploilor, dar și a consumului mare de apă figurează Ciorani, cartierul Ghioșești și mai multe străzi din Comarnic, dar și localitatea Fulga. „Societatea face apel către toți abonații să folosească apa numai în uz casnic și scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru alte activități, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție”, a transmis Hidro Prahova.

„Ciorani

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din comuna Ciorani, este nevoită să oprească furnizarea apei, în perioada 09 iulie 2024 – 16 iulie 2024, în intervalele orare 13:00 – 16:00 și 23:00 – 05:00, cu posibilitate de prelungire. Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în comuna Ciorani.

Comarnic, afectat parțial cartierul Ghioșești – HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din oraşul Comarnic, la stația de tratare Ghioșești, este nevoită să oprească furnizarea apei, astăzi – 09 iulie 2024, în intervalul orar 12:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire. Vor fi afectați parțial de această oprire abonații care locuiesc în cartierul Ghioșești

Comarnic, afectate străzile: Republicii (parțial), Poiana (parțial), Valea Cândei (parțial), Şcolii (parțial) şi Podul Lung

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din oraşul Comarnic, la stația de tratare Valea lui Conci, este nevoită să oprească furnizarea apei, astăzi – 09 iulie 2024, în intervalul orar 12:00 – 16:00, cu posibilitate de prelungire. Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc pe străzile: Republicii (parțial), Poiana (parțial), Valea Cândei (parțial), Şcolii (parțial) şi Podul Lung.

Fulga

HIDRO Prahova S.A. anunță că, în vederea refacerii stocului de apă foarte scăzut din rezervoare, din cauza lipsei precipitațiilor și a unui consum excesiv de apă din comuna Fulga, este nevoită să oprească furnizarea apei, astăzi – 09 iulie 2024, în intervalul orar 11:00 – 15:00 și mâine, 10 iulie 2024, în intervalul orar 00:00 – 04:00, cu posibilitate de prelungire. Vor fi afectați de această oprire abonații care locuiesc în comuna Fulga”, a anunțat Hidro Prahova.

Citește și CFR CĂLĂTORI AVERTIZEAZĂ CĂLĂTORII SĂ AIBĂ ASUPRA LOR APĂ ŞI MEDICAMENTE. SUNT ESTIMATE MARI ÎNTÂRZIERI ALE TRENURILOR

Back To Top