Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Consiliul
Categorie: Actual
  • Consilierii locali ploieșteni au votat, marți, o rectificare de buget prin care se vor aloca fonduri pentru Programul „Primul ghiozdan”.
  • De asemenea, în ședința de marți a fost votat și Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al Poliţiei Locale a municipiului Ploieşti.

La începutul ședinței extraordinare a Consiliului Local, primarul Andrei Volosevici a retras proiectul privind „Creșeterea eficienței energetice a CET Brazi prin montarea unei surse noi de producere a energiei termice și electrice, în cogenerare de înaltă eficiență. Instalarea de motoare termice”. „După ce am lămurit situația cu cei din zona de proiectare, trebuie să mai facem niște rectificări. Este un proiect cu care nu ne putem juca pentru că ține foarte mult de modul în care va fi încălzit orașul”, a declarat primarul Volosevici. Ulterior, consilierii locali au votat rectificarea bugetului pentru a aloca fonduri pentru derularea Programului „Primul ghiozdan”.  „Logica e de a da drumul la procedura de achiziție pentru Primul ghiozdan, programul despre care discutam la începerea anului școlar. S-a făcut o prospecție de piață și nu ajung bani”, a spus Volosevici.

Citește și Mii de prahoveni rămân fără apă. Anunțul Hidro Prahova

Back To Top