Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ancheta atac urs bucegi
Categorie: Actual
  • Procurorii investighează atacul mortal asupra unei fete de 19 ani, dar și circumstanțele în care a fost ucis ursul care a sfâșiat-o pe tânără.

Poliția Prahova a trimis noi precizări cu privire la ancheta demarată după tragedia de ieri, din Bucegi.

„Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și braconaj cinegetic.

Unitatea de parchet urmează să se pronunțe și sub aspectul legalității împușcării exemplarului de urs.

Din verificările efectuate până la acest moment, s-a conturat o stare de necesitate ce a impus extragerea exemplarului de urs prin împușcare, pentru prevenirea unor alte evenimente negative”, a transmis IJP Prahova.

După ce salvatorii au găsit victima, IJJ Prahova a transmis că, „având în vedere faptul că ursul prezenta pericol pentru salvatorii prezenți la fața locului, întrucât a încercat în repetat rânduri să îi atace, echipa de intervenție constituită conform OUG 81/2021, a hotărât împușcarea acestuia, lucru care s-a și realizat”.

Citiți și: TRAGEDIA DIN BUCEGI. FATA DE 19 ANI A FOST ATACATĂ PE POTECĂ. ȘEFUL SALVAMONT: „PROBABIL CINEVA VA STUDIA CARE E COMPORTAMENTUL ANIMALELOR ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ ȘI VA IDENTIFICA CE S-A ÎNTÂMPLAT”

Foto ilustrație

 

Back To Top