Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bacalaureat-scrisFaptul că elevii prahoveni nu au luat prea în serios examenul de bacalaureat se cunoaşte şi din bazaconiile pe care le-au scris în lucrările examenului la Limba şi Literatura Română. Iată doar câteva dintre cele semnalate de profesori în tezele elevilor din Ploieşti.

-         Romanul „Ion” a fost  scris de M. Sadoveanu.

-         Acţiunea romanului „Moromeţii” se petrece în satul Giuleşti-Gumeşti de lângă Dunăre pe lânga Brăila şi Constanţa.

-         Ion aflând dragostea adevărata pentru Florica se duce la ea şi pentru că se uita la ea prin geamul casei cineva îi dă cu lopata în cap şi îl sinucide.

-         Bunicul, tatăl Anei, era foarte bucuros astfel încât îi adusese Anei  kiar şi un medic să aibe grije de ea şi să o ţină în puful pernei.

-         Ştefan Gheorghidinu fiind grav rănit pe valea Azughii acesta a decis să-i ofere libertatea Elliei şi să-i lase o parte din casa, masa, maşina pentru a-i oferii fericirea şi a o ştii fericită în fericirea ei.

-         Personificarea „taina farmecelor” prezentă în text reprezintă modul în care eu liric a fost atras de persoana iubită apelându-se la farmece să o farmece.

La examenul scris de Limba şi Literatura Română de la cea de-a doua sesiune a bacalaureatului, care a avut loc luni, 27 august, s-au înscris 1749 de candidaţi, în timpul examenului fiind eliminaţi trei elevi pentru tentativă de copiere.

Back To Top