Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
mascati_2În urma incidentului din cartierul Bereasca, IPJ Prahova a emis un comunicat de presă. Iată mai jos comunicatul integral:
"Astăzi, în jurul orei 14.00, Dipeceratul Poliţiei Municipiului Ploieşti a fost sesizat cu privire la faptul că în cartierul ploieştean „Bereasca” a izbucnit un conflict spontan între membrii unei familii.
Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au intervenit ferm, aplanând conflictul şi restaurând ordinea şi liniştea publică.
Din primele cercetări a rezultat că motivul izbucnirii conflictului l-a constituit disputarea dreptului de proprietate asupra unui imobil, iar în timpul incidentului a fost folosit un pistol cu gaze. Nicio persoană nu a suferit vătămări de vreun fel, şi nici nu au existat pagube materiale, o femeie însărcinată fiind transportată la spital pentru investigaţii medicale.
Cei patru participanţi la incident au fost identificaţi, după aproximativ o oră doi dintre ei fiind depistaţi în zona de sud a municipiului. Ei au fost conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări.
Cercetările sunt efectuate în prezent pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor de producere a incidentului şi a legalităţii deţinerii şi folosirii pistolului, în vederea luării măsurilor legale."
Back To Top