Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

CascaveaSeria târgurilor de toamnă este deschisă, în acest weekend, cu Festivalul Caşcavelei. Organizatorii se pregătesc intens pentru evenimentul care va avea loc în zilele de 1 şi 2 septembrie.

Majoritatea localnicilor pun la punct, în aceste zile, ultimele amănunte pentru a statisface dorinţele celor care vor să cumpere mult apreciatele caşcavele. Anul acesta, Festivalul Caşcavelei a ajuns la cea de-a XI-a ediţie. „Avem 30 de producători din valea Doftanei şi alţi 40 din zonele învecinate localităţii, respectiv judeţele Braşov, Argeş şi alţele. Cei mai mulţi producători de la noi vor comercializa caşcaveaua, produs omologat ca fiind realizat numai aici, la Valea Doftanei, după o reţetă specială. La festival, turiştii vor putea găsi tot felul de produse tradiţionale româneşti, de la telemea, brânză de burduf, pastramă, miere de albine, la vin, palincă şi numeroase alte bunătăţi pentru care mii de turişti din toate colţurile ţării vin la Valea Doftanei. Ca invitate de seamă le vom avea, sâmbătă, pe interpretele Irina Loghin şi Maria Ionescu Căpitănescu, iar seara se va termina cu mare foc de artificii. Duminică, vor urca pe scena Festivalului Caşcavelei Ionuţ Dolănescu, Mirabela Dauer, Gheorghe Turda, Raul, grupul Moşnenii, ansamblul local Doftăniţa, dar şi alte trei ansambluri de dansuri populare din judeţ”, ne-a declarat Ion Manea, primarul comunei Valea Doftanei.

Comuna cu şapte munţi din Prahova vă aşteaptă la primul festival de toamnă, pe care organizatorii îl doresc şi cel mai atractiv din judeţ.


Back To Top