Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

andrei-plesuRecent, într-un interviu acordat pentru evenimentul Zilei, scriitorul Andrei Pleşu acriticat aspru actuala guvernare, atacându-l în acelaşi timp, pe Puiu Haşotti, actualul ministru al Culturii. „Pentru mine, Puiu Hașotti încă nu s-a inventat. Nu  ştiu cine este băiatul ăsta. Am auzit că este ministrul Culturii... Pe baza căror isprăvi a ajuns el în poziția asta, nu știu. Am avut o mulțime de miniștri ai Culturii, dar toți cei pe care i-am avut, chiar și cei mai slabi, aveau un minim ambalaj cultural. Despre domnul Hașotti nu știu nimic. Nu știu cine e. Dacă e să mă iau după ce-a spus despre Neagu Djuvara, trebuie să presupun că suferă de un tembelism cultural acut. Și, mai ales, că e de o ireversibilă proastă creștere”, a declarat Pleşu pentru sursa citată.

Senatorul Puiu Haşotti a fost numit ministru al Culturii după ce actorul Mircea Diaconu a fost declarat incompatibil.

De asemenea, filosoful Andrei Pleşu a comentat şi numirea lui Claudiu Săftoiu la conducerea TVR. Despre viitorul României, eseistul a menţionat că multe vedete actuale „nu vor fi nici măcar istorie, vor fi neant”. „România are această însuşire formidabilă de a fi etern imprevizibilă. Se pare că la noi, tot, şi binele maxim, şi răul maxim pot surveni de la o zi la alta. (...) Oricum, sunt sigur ca o mulţime din vedetele, de tot soiul, ale momentului de-acum, nu vor fi nici măcar istorie. Vor fi neant”, a conchis Andrei Pleşu.

Ministrul Culturii nu a comentat, deocamdată, atacul scriitorului.

Puiu Haşotti a mai atras atenţia presei, la finalul lunii iunie, când a fost numit la conducerea Ministerului Culturii. În CV-ul acestuia, publicat pe site-ul Senatului, era scris că a fost bursier „Fullbricht” la San Francisco State University, în 1994, pe când numele corect al bursei este Fulbright. Aceeaşi greşeală se regăsea şi în CV-ul de pe site-ul PNL, iar pe site-ul „Asociaţiei pentru promovarea moştenirii culturale şi arheologiei experimentale ARCHEX”, organizaţie al cărei preşedinte de onoare este, în CV-ul lui, Haşotti, se preciza că acesta are o bursă „Fubright” la San Francisco State University şi New York University. Puiu Haşotti are 59 de ani, este liderul grupului PNL din Senat şi vicepreşedinte al formaţiunii liberale. El a fost deputat în legislaturile 1996-2000 şi 2000-2004, iar din 2004 până în 2012, a fost senator. Puiu Haşotti a fost şi membru al Comisiei de cultură din Senat. În perioda 1976-1996, Haşotti a fost, pe rând, muzeograf, muzeograf principal, cercetător principal. De asemenea, în perioada 1990-1995, el a fost consilier la Inspectoratul Judeţean pentru Cultură Constanţa. Din 1990, Haşotti a fost şi lector şi conferenţiar la Facultatea de Istorie a Universităţii Ovidius Constanţa. Este absolvent al Facultăţii de Istorie a Universităţii Bucureşti, iar din anul 1995 este doctor în ştiinţe istorice.

Bursele Fulbright sunt acordate pe baza acordului încheiat între SUA şi România în ceea ce priveşte schimburile academice şi ştiinţifice dintre cele două ţări, începute în 1961.

Back To Top