Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

mobilier_clasa_pregatitoareDeşi este greu de crezut, Taifunul din Asia, de săptămâna trecută, a afectat 14 unităţi de învăţământ din Prahova care se văd în situaţia ca, înainte cu şapte zile de începerea şcolii, să nu aibă mobilier pentru copiii de la clasa pregătitoare.

Unităţile de învăţământ din Prahova care au contractat firma Eurodidactica, unul dintre distribuitorii de mobilierul special pentru clasa pregătitoare, care aducea marfa din Asia, s-au văzut cu întârzieri enorme la livrare. Ca şi în alte judeţe, motivul invocat de societatea care nu a putut onora la timp comenzile a fost acela al condiţiilor meteorologice extreme, mai precis taifunul care a împiedicat livrarea mobilierului. „Problema există în taotă ţara, Taifunul din Asia ne-a afectat şi pe noi, importatorul având mari întârzieri la livrarea de  mobilier pentru clasa pregătitoare. Unităţile de învăţământ afectate sunt din mediul rural: Podenii Noi, Vărbilău, Brazi, Negoieşti, Tinosu, Drăgăneşti, Dumbrăveşti, Ştefeşti, Bertea, Aluniş, Dumbrava, Sângeru, Ariceştii Rahtivani, Lapoş şi Valea Călugărească. Unii directori de instituţii de învăţământ s-au reorientat şi au reuşit să aducă, în ultima clipă, mobilier din alte surse. Cert este că toţi reprezentanţii acestor instituţii s-au văzut în situaţia neplăcută de a nu primi marfa la timp”, ne-a declarat prof. Horia Toma, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova.

Pentru dotarea claselor pregătitoare, Ministerul Educaţiei a alocat fonduri pentru mobilier special, către Inspectoratele Şcolare, iar acestea, la rândul lor, au distribuit sumele către unităţile de învăţământ din judeţe, în funcţie de nevoi. În Prahova sunt constituite, până în prezent, 248 de clase pregătitoare cu 4700 de elevi. Data la care toate şcolile ar fi trebuit să deţină mobilierul pentru cei mai mici copii a fost 31 august.

Back To Top