Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bac 2012Senatul a adoptat astăzi, 17 septembrie, proiectul de lege privind introducerea bacalaureatului profesional începând din acest an şcolar.
Bacalaureatul profesional a reprezentat o propunere interesantă pentru majoritatea senatorilor care a votat introducerea acestui sistem în structura examenului de maturitate.

Incepând din vara anului 2013, absolvenţii de liceu vor avea de ales între a susţine un examen de bacalaureat care se va concretiza cu anumite competenţe care le vor permite angajarea sau un bacalaureat care le va da posibilitatea de a urma studii superioare de învăţământ. La bacalaureatul profesional, candidaţii vor susţine, pe lânga probele de competenţe, obligatorii, un proiect, o probă practică şi o lucrare scrisă la educaţia antreprenorială. Această formă a bacalaureatului va putea fi susţinută de orice elev din orice liceu, indiferent de profil.
Elevii de clasa a XII-a pot alege să susţină, în acelaşi an, şi bacalaureatul profesional şi pe cel naţional, cele două examene fiind programate în perioade diferite.
Proiectul urmează a fi direcţionat către Preşedinţie pentru promulgare.

Back To Top