Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

brazi industrial parc1Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus trimiterea în judecată a inculpaților: Teodorescu Dan Victor Enea , fost director general al SC BRAZI INDUSTRIAL PARC SA Negoiesti, județul Prahova (societate cu capital integral de stat), în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă continuată și calificată și având drept consecință obținerea pentru altul a unui avantaj patrimonial (6 acte materiale); Ion Militaru Ion, fost director operațiuni în cadrul SC BRAZI INDUSTRIAL PARC SA Negoiești, județul Prahova, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă continuată și calificată și având drept consecință obținerea pentru altul a unui avantaj patrimonial (4 acte materiale); Ionascu Vasile Vali, fost consilier juridic în cadrul SC BRAZI INDUSTRIAL PARC SA Negoiești, județul Prahova, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă continuată și calificată și având drept consecință obținerea pentru altul a unui avantaj patrimonial (2 acte materiale).

 

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt: În perioada 2005 – 2008, inculpații Teodorescu Dan Victor Enea, Ion Militaru Ion și Ionașcu Vasile Vali, în calitate de director general, director operațiuni și, respectiv, consilier juridic la SC BRAZI INDUSTRIAL PARC SA Negoiești, județul Prahova (cu acționar unic Consiliul Județean Prahova), prin încălcarea repetată a atribuțiilor de serviciu și a dispozițiilor legale privind achizițiile publice, au vândut din patrimoniul acestei societăți comerciale bunuri (clădiri, cazane, turnuri de răcire, etc.) la o valoare inferioară decât cea stabilită de evaluatorul autorizat. 

 

În consecință, SC BRAZI INDUSTRIAL PARC SA a fost prejudiciată cu suma totală de 7.713.978,58 lei (cuantum calculat la momentul săvârșirii faptelor), sumă care constituie totodată și avantajul patrimonial obținut de agenții economici cu capital privat care au achiziționat acele bunuri.

 Pentru recuperarea prejudiciului, procurorii au dispus instituirea sechestrului asigurător asupra bunurilor imobile aparținând inculpaților Teodorescu Dan Victor Enea și Ion Militaru Ion. Până la momentul finalizării cercetărilor, SC BRAZI INDUSTRIAL PARC SA nu s-a constituit parte civilă în procesul penal. Se face precizarea ca cei trei inculpati au mai fost trimiși în judecată de procurorii Serviciului Teritorial Ploiești al DNA în cursul anului 2010 (detalii în comunicatul nr. 93/VIII/3 din data de 29 martie 2010).

Dosarul a fost înaintat spre judecare la Judecătoria Ploiești. Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță, spre judecare, situație care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Back To Top