Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

upgLuni, peste 100 de instituţii de învăţământ superior de stat şi particular îşi deschid porţile. Din păcate numărul studenţilor din anul I este mai mic decât cel din 2011 ca urmare a scăderii cifrei de şcolarizare şi a rezultatelor slabe de la examenul naţional de bacalaureat.

 Conform hotărârii de guvern prin care a fost aprobată cifra de şcolarizare pentru 2012-2013, numărul de locuri pentru anul I de studii universitare de licenţă în învăţământul superior de stat este de 62.400, neexistând deocamdată o centralizare care să arate câte dintre acestea s-au ocupat. Sigur este însă că cifra de şcolarizare este oricum mai mică decât anul trecut, când au fost 62.850 de locuri.

Numărul total al studenţilor la stat (locuri bugetate şi locuri cu taxă) este estimat de Ministerul Educaţiei la 400.000.

Ministrul Ecaterina Andronescu ar urma să fie prezentă, în Ploieşti, la festivitatea de deschidere a anului universitar de la Universitatea Petrol-Gaze.

Back To Top