Categorie: Actual

politia rutieraÎn seara zilei de 25.09.2012, în jurul orei 23, Poliţia Ploieşti a fost sesizată de către administratorul unei societăţi cu privire la faptul că Vlad B., de 30 de ani, din municipiu, a închiriat un autoturism de la societatea reclamantului şi refuză să-l mai returneze.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta a închiriat autoturismul în cauză pentru o perioadă de 3 zile, respectiv până la data de 25.09.2012, ora 20, întocmind în acest sens un contract de închiriere, însă la data scadentă a refuzat să mai restituie autoturismului.
A doua zi, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, autoturismul a fost depistat pe raza localităţii Lipăneşti, iar Vlad B. a fost condus la sediul I.J.P.Prahova, pentru cercetări.
În urma audierii sale a rezultat că el a închiriat autoturismul cu scopul de a fi lăsat gaj de către un alt ploieştean, în schimbul obţinerii unei sume de bani de la un bărbat din comuna Bărcăneşti.
În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz de încredere, înşelăciune şi instigare la înşelăciune.

Back To Top