Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

riuf-2012Universităţile din Danemarca, Marea Britanie şi Olanda îşi deschid programele şi în ianuarie 2013. Facultatea are exact aceeaşi structură, iar, la terminarea studiilor, studenţii vor obţine aceeaşi diplomă, numai că, în loc să termine în lunile de vară, vor termina în lunile de iarnă. Avantajele sunt concurenţa mică şi admiterea mult mai uşoară pentru aceste programe.


Cei interesaţi pot afla mai multe detalii direct de la reprezentanţii universităţilor din străinătate prezente la RIUF, the Romanian International University Fair - cel mai mare târg de universităţi internaţionale din Europa de sud- est, desfăşurat, anul acesta, în zilele de 20-21 octombrie, în Bucureşti, la Sala Palatului, iar pe 23 octombrie în Cluj Napoca la Casa de Cultură a Studenţilor.
Ţările în care se desfăşoară acest gen de programe cu începere în luna ianuarie sunt şi cele aflate între destinaţiile preferate de studenţii români. În cadrul unei întrebări cu răspunsuri multiple dintr-un studiu desfăşurat la ediţia din martie 2012 a RIUF, participanţii au declarat că Marea Britanie rămâne destinaţia de top pentru studiul în străinătate în rândul elevilor români, 46% dintre respondenţi dorindu-şi să plece la o universitate de pe tărâmul lui Shakespeare.
În topul preferinţelor se află şi Danemarca (25%), SUA (23%), Germania (22%) şi Olanda (17%). Interesul în creştere pentru aceste ţări, manifestat în ultimii ani, poate fi explicat de numeroasele informaţii legate de alte destinaţii de studiu accesibile din diferite puncte de vedere, cum ar fi: calitatea învăţământului, costuri de şcolarizare, posibilităţi de angajare etc.
Fie că îşi doresc să studieze aceste domenii, fie altele, elevii şi studenţii români sunt aşteptaţi la cea de-a 11 a ediţie RIUF, unde vor putea să interacţioneze cu reprezentanţi a zeci de universităţi de pe alte meridiane, vor afla poveşti de succes ale tinerilor români care au studiat sau încă mai studiază în străinătate, pot participa la sesiuni de prezentări ale diferitelor sisteme academice sau pot fi admişi pe loc.
SURSA: www.edumanager.ro

Back To Top