Categorie: Actual

aparat oftalmologieFirmă cu capital integral german, Al Medica Berlin este cunoscută prahovenilor de peste 12 ani, timp în care s-a dezvoltat continuu. Astăzi, Al Medica Berlin este unul dintre cele mai complexe centre medicale din ţară şi, cu siguranţă, etalon în serviciile medicale din Prahova.


Clinica Al Medica Berlin este acreditată, încă de la înfiinţare, de către toate forurile profesionale din ţară. În prezent, Al Medica Berlin deţine echipamente de ultimă oră care o plasează pe primul loc în Prahova, din punctul de vedere al posibilităţilor de diagnosticare.


al medica berlinToate echipamentele din clinică sunt de ultimă oră. „La ora actuală, în clinica noastră funcţionează trei ecografe mari Voluson 730 PRO, ceea ce situează centrul medical în fruntea topului celor mai performante firme din domeniu, de pe piaţa prahoveană. Acest ecograf este „mercedesul" în domeniu, în special cel de obstetrică-ginecologie, oferind, de asemenea, şi posibilitatea de investigaţii oncologice", ne-a declarat Dieter Aldea, directorul centrului medical. Cu cinci medici la departamentul de obstetrică-ginecologie, Al Medica Berlin deţine cel mai mare compartiment de specialitate din Prahova.


„Compartimentul de obstetrică-ginecologie este condus de către profesorul dr. Petre Brătilă, renumit în domeniu pe plan internaţional, iar în ceea ce priveşte cabinetul de Oncologie, la noi îl puteţi găsi pe doctorul Doru Ghizdăvescu, recunoscut drept cel mai bun oncolog din zonă", ne-a mai spus Dieter Aldea.
Optica medicală este un alt domeniul unde Al Medica Berlin excelează prin dotări şi specialişti.
„În cabinetul de oftalmologie avem un aparat de Topcon recent achiziţionat, fabricat în Japonia, a cărui valoare trece de 55 000 de euro. Prin această dotare, suntem lideri în ceea ce priveşte diagnosticarea în domeniu. Pacientul vine, este consultat, iar pe baza rezultatelor investigaţiilor realizate cu acest aparat, este stabilit cu precizie dacă persoana are nevoie de ochelari sau de intervenţie chirurgicală. Medicul nostru, dr. Loreta Miulescu, este recunoscut la nivel naţional", ne-a mai precizat directorul clinicii.
La cabinetul de stomatologie, scaunul de tip Castellini Junior este unul dintre cele mai moderne echipamente de profil, iar cei trei medici specialişti pot executa implanturi şi albiri dentare cu rezultate concurente celor din afara ţării.
Specialităţile de urologie şi imagistică sunt, de asemenea, performante.


ecograf super„Ne putem mândri cu medici foarte buni, dr. Popa Ionuţ, medic primar la urologie şi dr. Corina Popa, medic primar şi specialist în imagistică, RMN şi tomografie computerizată, realizează investigaţii cu diagnosticare precisă. Mai mult, printr-un parteneriat cu clinica Medicover din Bucureşti, avem posibilitatea să realizăm şi servicii RMN, posibilitatea de internare şi servicii specifice unei maternităţi, pentru care nu deţinem, deocamdată, spaţii în Ploieşti", a mai subliniat Dieter Aldea.


La toate acestea se adaugă cabinetele de cardiologie, chirurgie estetică, dermatologie, endocrinologie, epidemiologie, explorări funcţionale, medicină internă şi gastroenterologie, medicină generală, ORL, pediatrie, reumatologie, şi psihologie, toate cotate la un nivel superior de funcţionare. „Avem, la ora actuală, un cabinet foarte compact de medicina muncii în care lucrează trei asistente, doi medici şi un psiholog, datorită cărora ne putem deplasa la orice firmă şi putem face evaluările la locul de muncă, fără ca angajaţii să fie luaţi din producţie.
Un alt serviciu cotat la standarde performante este cel Psihologie Aplicată, care organizează, din 2010, cursuri de formare şi pregătire continuă a psihologilor care îşi desfăşoară activitatea în domeniul psihilogiei transporturilor, a muncii şi organizaţională, sub directa coordonare a conducerii Asociaţiei Psihologilor din Transporturi, Muncă şi Servicii.

Aceste cursuri de perfecţionare a psihologilor se adresează tuturor profesioniştilor din Prahova, Dâmboviţa şi Buzău, şcolarizarea fiind realizată sub îndrumarea psihologului Maria Aldea. Încă de la primele sesiuni organizate, interesul a fost mare, la cursuri participând grupe de câte 10-15 tineri", ne-a mai precizat directorul centrului medical.


medicina munciiAl Medica Berlin va continua, şi în acest an, extinderea serviciilor pe piaţa medicală regională, răspunzând cu promptitudine nevoilor din partea cât mai multor pacienţi.

Back To Top