Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

asigurare autoDupă obligaţia achiziţionării cauciucurilor de iarnă, şoferilor li se mai pregătesc şi alte scumpiri. De anul viitor, asigurarea auto obligatorie s-ar putea scumpi cu până la 30%.



Deocamdată, intenţia circulă numai la nivel de zvon, însă, o posibilă majorare a preşului poliţelor RCA este argumentată imediat de către reprezentanţii companiilor de asigurări. „Multe firme de asigurări au preţuri mici la poliţe, din dorinţa de a atrage clienţi, iar când aceştia cer despăgubiri, li se închide uşa-n nas. Din acest motiv, în ultimele luni, Comisia de Supraveghere a Asigurărilor a amendat mai multe companii care nu şi-au onorat contractele. Aşa că, pentru a se ajunge la un echilibru în piaţă, în următoarea perioadă ne putem aştepta ca poliţa RCA să se scumpească, la unele companii, cu până la 30%", a explicat un broker de asigurări pentru libertatea.ro.
Eşti şoferiţă? Plăteşti mai mult
Începând cu 21 decembrie, se vor modifica, la nivel european, regulile pentru emiterea poliţelor RCA, prin care se vor elimina anumite reduceri, în special cele pentru femei. Rezultatul acestei decizii va fi o creştere de până la 50% a sumelor pe care femeile le vor plăti pentru poliţele de asigurări auto. Datele statistice arată că reprezentantele sexului frumos conduc mai prudent şi sunt implicate mai rar în accidente decât bărbaţii. „Dacă la calculul poliţelor nu se va mai ţine cont de aceste statistici, preţul unei asigurări auto pentru femei ar putea creşte cu până la 25%, în general, iar pentru cele tinere, cu până la 50%, acestea urmând a fi incluse în aceeaşi categorie cu bărbaţii tineri, cei mai riscanţi şoferi", susţine parlamentarul britanic Arlene McCarthy, pentru aceeaşi sursă.
Şi asigurările de locuinţe vor fi mai mari
Pe motiv că România e una din cele mai expuse ţări la „nenorociri", firmele de profil vor fi obligate să îşi facă rezerve mai mari pentru despăgubiri. Un pretext tocmai bun pentru a scumpi cu circa 20% asigurările de locuinţe, titrează sursa citată.

Back To Top