Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

 

vizita-ministru-interneMircea Duşa, ministrul Administraţiei şi Internelor s-a întâlnit în această dimineaţă cu preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, subprefectul judeţului, Rodica Paraschiv şi comisarul şef Viorel Dosaru.

O întâlnire despre care presa nu a fost informată de loc, probabil ministru fiind prea grăbit ca să răspundă la eventualele întrebări ale jurnaliştilor.

În principal, discuţia, conform comunicatului remis de Consiliul judeţean, s-a axat pe analiza situaţiei Autostrăzii A3, unde, pe sectorul Ploieşti Moara - Vlăsiei, este necesar să se execute unui nod de acces în zona Gherghiţa. Acest nod va permite accesul pe autostradă locuitorilor din zona de sud a judeţului.

Un alt subiect atins a fost şi cel al Drumului Judeţean DJ 102 I (Valea Doftanei – Săcele), drum pentru care există un proiect de modernizare. Acesta poate prelua traficul de pe Valea Prahovei, având în vedere că DN1 care asigură legătura între Valea Prahovei şi Braşov va fi utilizat ca drum de aprovizionare materiale în perioada în care se vor desfăşura lucrările la autostrada Comarnic – Braşov.

 

Back To Top