Categorie: Actual

targ-bunatati-3In luna noiembrie Targul cu Bunatati iti deschide portile, de joi pana sambata in Campina si de vineri pana duminica in Sinaia. 
La Campina veti gasi pentru prima data serbetul Dnei Ana de la Varatec . Veti putea cumpara, pe degustate, serbeturi din fructe de padure, catina, zmeura, vanilie, cacao, fragi, capsune, facute dupa retele maicutelor de la Manastirea Agapia.
La Sinaia, noutatile de la aceasta editie sunt specialitatile de lapte de capra de la Tecuci, facute dupa retete originale de inspiratie europeana, combinand caracterul puternic al brânzeturilor din Pirineii spanioli cu fragilitatea și rafinamentul brânzeturilor franțuzești. In standul cu branzeturi de capra si vaca veti gasi specialitati in ulei de masline, maturate sau cremoase, cu piper, nuca, trufe negre, ardei iute, usturoi si patrunjel. Si,  pentru ca vorbim despre alimente sanatoase, e bine de stiut ca laptele de capră conține grăsimi și proteine mai ușor digestibile decât laptele de vacă, facandu-l astfel usor de folosit in alimentatia copiilor.

Back To Top