Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

vaccin bebelusiLa nivel naţional, zeci de bebeluşi au ajuns la spital, după ce au fost vaccinaţi împotriva tuberculozei cu vaccinuri produse şi importate din Danemarca. Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică susţin că astfel de cazuri au fost raportate şi în Prahova, însă reacţiile înregistrate au fost minore.


Medicii admit că acest ser, importat de Ministerul Sănătăţii din Danemarca, dă reacţii mult mai severe faţă de cel care se producea în trecut la „Institutul Cantacuzino", titrează protv.ro. Şi în Prahova, la Direcţia de Sănătate Publică au fost înregistrate cazuri de îmbolnăvire după ce bebeluşii au primit vaccinul. „Această situaţie este la nivelul întregii ţări. Există şi la noi reacţii adverse ale vaccinului împotriva tuberculozei produs în Danemarca. Însă, după câte am aflat de la medici, nu au fost reacţii grave, ci locale, cutanate", ne-a declarat dr. Alexandru Băloi, directorul Direcţiei judeţene de Sănătate Publică.
Vom reveni cu amănunte privind datele acestei situaţii.

Back To Top