Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

clasa-pregatitoareMinistrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, recent, că regulile de înscriere la clasa pregătitoare s-ar putea schimba, cu scopul de a permite părinţilor posibilitatea de a-şi înscrie copiii la orice şcoală doresc. Mai mult, cele patru etape de înscriere ar putea fi cumulate într-una singură.


În primul an de aplicare a acestui nivel de învăţământ, criteriul prioritar de selecţie a copiilor a fost situarea domiciliului în apropirea unităţii de învăţământ. La trei luni de la începerea funcţionării claselor pregătitoare, ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, urmăreşte modificarea regulilor pentru înscrierea la acest nivel de învăţământ. Prima modificare pe care o prevede ministrul este renunţarea la clasa I şi introducerea clasei pregătitoare în locul acesteia. Pe de altă parte, anul viitor nu vor mai exista patru etape de înscreie la şcoală, ci numai una, titrează realitatea.net.
Noile reguli de înscriere vor permite părinţilor să aleagă şcoala la care vor să îşi trimită copiii, indiferent de domiciliul din buletin. Criteriile de departajare care rămân, însă, în vigoare pentru toate şcolile, sunt prioritatea copiilor din circumscripţia şcolii şi existenţa unui frate sau a unei surori, care învaţă deja în acea şcoală.
Copiii orfani, cei din familii monoparentale şi cei care au un certificat medical de încadrare în grad de handicap nu vor mai avea prioritate la înscrieri. Toate modificările operate şi metodologia de înscriere a copiilor în clasa pregătitoare vor fi publicate în luna ianuarie şi vor intra în vigoare din martie 2013. Înscrierea în clasa zero va fi stabilită de fiecare şcoală în parte.
Modificările răspund repetatelor reclamaţii ale părinţilor care nu au reuşit să aleagă, pentru copiii lor, şcolile pe care şi le-ar fi dorit. Astfel de nemulţumiri au fost înregistrate şi în Prahova unde, în prezent, funcţionează 248 de clase pregătitoare, în care învaţă aproximativ 4500 de copii.

Back To Top