Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

copii agresati internetAgresivitatea infantilă manifestată pe internet este un fenomen extrem de răspandit, relevă un studiu derulat de Bitdefender, care a inclus un eşantion de 2300 de părinţi din SUA, Marea Britanie, Germania, România, Spania, Italia, Olanda, Brazilia, Franţa şi Austria.


Potrivit rezultatelor studiului, 82% dintre persoanele chestionate au confirmat un comportament agresiv manifestat asupra copiilor lor şi au spus că aceştia au fost insultaţi şi amenintaţi în mediul online ori le-au fost publicate fotografiile fără permisiunea lor.
Aproximativ acelaşi procent de părinţi dintre cei care au participat la studiu au afirmat că ştiu doar o mică parte dintre prietenii pe care copiii lor îi au pe internet.
În acelaşi timp, aproape o treime dintre adolescenţi le-au spus părinţilor că au făcut publice informaţii personale precum parole sau alte date sensibile, pe internet.
Fenomenul de „cyber-bullying", respectiv manifestările de agresivitate în mediul online, rămâne o ameninţare reală, care îi afectează serios pe copii. Aceştia sunt expuşi la violenţă fie prin e-mail, fie prin intermediul telefonului mobil, al reţelelor sociale, al programelor de instant messaging sau prin diverse website-uri sau bloguri. Fie că sunt victime sau agresori, tinerii sunt extrem de afectaţi şi o parte dintre ei au nevoie de ajutor specializat pentru a trece peste consecinţele psihologice provocate de aceste agresiuni, mai arată cercetătorii participanţi la studiu.
Cele mai mari ameninţări din această categorie, la care copiii sunt expuşi, sunt: împrăştierea de zvonuri - în 93% din cazuri, ridiculizarea - 83%, insulta - 75%, ameninţarea - 63% şi distribuirea de fotografii fără permisiune - in 58% din situaţii.
Studiul Bitdefender a fost derulat în perioada iulie - septembrie 2012, pe un eşantion de 2300 de respondenţi (părinţi cu copii între 7 şi 18 ani) dintre care 14% din România.

Back To Top