Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bacalaureat-profesionalNoul ministru al Educaţiei, Remus Pricopie, a declarat, recent, că bacalaureatul profesional, propus de fostul ministru, Ecaterina Andronescu, ar putea să rămână la stadiul de proiect în acest an. Şi asta pentru că, deocamdată, nu a fost conceput nici măcar un proiect care să reglementeze această opţiune.


Remus Pricopie, actualul ministru al Educaţiei a precizat că „în momentul de faţă, pe agenda Guvernului, nu există un act normativ de tip ordonanţă de urgenţă care să reglementeze bacalaureatul profesional".
Întrebat dacă bacalaureatul profesional va fi susţinut în 2013, actualul ministru al Educaţiei, Remus Pricopie, a spus că nu se poate pronunţa, titrează realitatea.net. „Nu pot să enunţ un punct de vedere pentru că aici problema este de cadru legislativ. Pe actualul cadru legislativ organizăm examenul de bacalaureat exact ca în 2012. Dacă Parlamentul va introduce această opţiune, pentru că, atenţie, bacalaureatul profesional nu presupune modificarea modalităţii de susţinere a examenului aşa cum este prevăzut acum, ci înseamnă adăugarea unei opţiuni, dacă Parlamentul va introduce această opţiune în timp util şi va fi fezabil să oferim această opţiune absolvenţilor de liceu, evident că o vom face. Trebuie să vedem decizia Parlamentului", a declarat Remus Pricopie, într-un interviu acordat Agerpres.

Back To Top